Skip to content

Werknemer

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Je bent weer klaar om te werken nadat je een tijd ziek bent geweest. Soms kun je weer gaan werken in je eigen functie. Maar het kan ook zijn dat je eigen werk niet meer passend is. Dan wordt er gekeken naar werk bij een andere werkgever. Dit heet tweede spoor re-integratie. Wij ondersteunen jou graag in dit proces om te zoeken naar de juiste baan.

Voor iedereen bestaat er een passende plek op de arbeidsmarkt; daar zijn wij van overtuigd. Zelfs als er door ziekte beperkingen zijn, is het fijn om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar welke plek geschikt is voor jou. Wij leggen hierbij de focus op jouw kwaliteiten en talenten.

Bij Starke Re-integratie staan wij voor maatwerk en persoonlijk contact. Tijdens het hele traject heb je dan ook contact met je re-integratiecoach, die voor jou klaarstaat. Ook kan de expertise van onze interne GZ-psycholoog en/of fysiotherapeut tijdens het proces ingezet worden.

Stappen

Het tweede spoortraject bestaat uit verschillende fases, die doorlopen we

stapsgewijs:

Tijdens de eerste periode gaan we kennismaken. We starten met een driegesprek, samen met jou en jouw werkgever. We zijn benieuwd naar jouw visie op re-integratie en jouw wensen ten aanzien hiervan. Ook bespreken we wat de wederzijdse verwachtingen zijn en hoe het traject eruit komt te zien.

Bij deze stap gaan we ons oriënteren op de arbeidsmarkt. We gaan kijken naar welk werk er in de toekomst bij je kan passen. We focussen hierbij op jouw kwaliteiten en talenten en hoe je deze kan inzetten bij een nieuwe baan. Ook bespreken we welke rol jouw eventuele beperkingen hierin spelen. Op basis van coachingsgesprekken en het afnemen van testen bepalen we hoe jouw route richting de arbeidsmarkt eruitziet.

Hierna gaan we samen op zoek naar een nieuwe, passende baan. Dit is vaak een spannende stap, maar jouw re-integratiecoach ondersteunt je in het gehele proces van het zoeken naar werk tot en met het solliciteren en starten bij een nieuwe werkplek.

Soms is de stap naar betaald werk nog te groot. Dan kijken we of er andere mogelijkheden zijn, zodat deze stap wat kleiner wordt. Denk hierbij aan een werkervaringsplek of proefplaatsing. Zo word je zelfverzekerder op de werkvloer en kan je gemakkelijker de stap naar betaald werk maken. Dit doen we uiteraard alleen in overleg met jou en je werkgever.

We vinden het belangrijk dat je nieuwe baan ook duurzaam is. Dat wil zeggen dat je het werk op de lange termijn vol kan houden. We besteden daarom ook aandacht aan nazorg. Afhankelijk van je wensen komen we bij je langs op je werkplek en/of voeren we nog een aantal coachingsgesprekken.

Op deze manier begeleiden we je graag tijdens het gehele re-integratieproces en zetten we onze kennis en kunde in, zodat jij weer op een prettige manier deelt kunt nemen aan de arbeidsmarkt

Contact:

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 085-3039793
Mail: info@starke.nl
Of via ons contactformulier
Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact