Skip to content

Verzuim

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Op de huidige, krappe arbeidsmarkt is het steeds belangrijker en uitdagender om medewerkers fit, vitaal en tevreden te houden. Starke Re-integratie denkt graag mee over vraagstukken die spelen rondom dreigend of frequent verzuim en het vitaal houden van uw medewerkers. Ons team bevat veel kennis en kunde om passende adviezen te geven en ondersteuning te bieden. Hierbij wordt niet alleen een jobcoach ingeschakeld, maar kan ook gedacht worden aan onze GZ-psycholoog en fysiotherapeut/leefstijlcoach. Beiden zijn gespecialiseerd in het bieden van TRE-behandelingen. Door middel van TRE kan medewerkers worden geleerd hoe om te gaan met stress. Stress is een veelvoorkomende factor in het proces van verzuim. Door hierop in te spelen kan verzuim wellicht worden voorkomen of verkort. 

Contact:

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 085-3039793
Mail: info@starke.nl
Of via ons contactformulier
Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact