Skip to content

Brian Brink

Personal trainer

Brian Brink 4990 72 dpi

Brian Brink

‘Doelen willen behalen zonder de juiste mindset is onbegonnen werk’.

Mijn naam is Brian Brink. Ik werk als personal trainer binnen de Starke organisatie. Sport en beweging is een belangrijk onderdeel van mijn eigen leven en is iets waar ik altijd heel veel plezier uithaal. Daarom heb ik na lange tijd in de horeca te hebben gewerkt, ervoor gekozen om een carrière switch te maken naar Personal Trainer. 

Daarbij is discipline en consistentie een belangrijke factor voor mij gebleken. Uit eigen ervaring weet ik dan ook dat elke keer consistent (moeilijke) dingen uitvoeren én herhalen leidt tot grote prestaties.  En daar heb je de juiste mindset en aanpak voor nodig.

Soms probeer ik iemand dus wat uit de comfort zone te halen. Net even iets anders proberen of in het geheel iets anders dan verwacht doen, brengt vaak de mooiste resultaten. Op deze manier ontstaat er ook een mooie samenwerking en wordt er samen naar het gewenste resultaat toe gewerkt. En dat is uiteindelijk mijn doel.

Op het persoonlijk vlak zou ik mezelf omschrijven als sterk, rustig en iemand die ervan houdt om zijn eigen weg te gaan.

Telefoonnummer:

06 2167 3926

Email: