Skip to content

Lysanne Smeenk

Jobcoach / Psychomotorisch Therapeut

Lysanne Smeenk 72 DPI 0634

Lysanne Smeenk

Mijn naam is Lysanne Smeenk en ik ben woonachtig in Zwolle. Binnen Starke werk ik als psychomotorisch therapeut (PMT) en jobcoach. Ik ben betrokken bij verschillende projecten (zoals het sport- en creatieve project) en ik begeleid individuele jobcoachtrajecten. Ook ben ik onderdeel van het team dat het Body & Mind traject verzorgt.

Ieder persoon is uniek en het is mijn passie om mensen te helpen zichzelf beter te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter de mens en ik krijg er energie van om een stukje mee te kunnen lopen in het proces van de ander. Met mijn verfrissende blik en empathie, zet ik mij in om samen te ontdekken welke omgeving (zoals een passende werkplek) bijdraagt om de klant met zijn/haar kwaliteiten, te laten floreren.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, houd ik van sporten en creatief bezig zijn, alleen of met fijn gezelschap.

Telefoonnummer:

06-25 36 36 27

Email: