Skip to content

Donalda Hup

Jobcoach

Donalda Hup - Jobcoach Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

Donalda Hup

Mijn naam is Donalda en samen met mijn man Guus en zoon Jasper woon ik in Kampen.

Mijn achtergrond ligt voornamelijk in de geestelijke gezondheidszorg, waar ik de afgelopen jaren als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige en als praktijkondersteuner GGZ in huisartsenpraktijken, uitgebreid ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik mij meer gaan scholen in de werking tussen lichaam en geest door middel van yoga, (hard)lopen en dans.

Als jobcoach is het contact voor mij een belangrijke basis voor samenwerking, om van daaruit richting en verandering mogelijk te maken. Iedereen heeft unieke talenten en ik ga graag samen op zoek om deze talenten op een passende manier in te zetten. Hierbij staan aandacht voor mogelijkheden en welbevinden centraal.

Eigenschappen die mij omschrijven zijn: betrokken, sociaal, rustig en betrouwbaar. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de natuur, ik loop graag hard en geniet van een plons in het koude water. Daarnaast geef ik yoga run, dans biodanza en ben graag samen met mijn gezin.

Eigenschappen die mij omschrijven zijn: betrokken, sociaal, rustig en betrouwbaar. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de natuur, ik loop graag hard en geniet van een plons in het koude water. Daarnaast geef ik yoga run, dans biodanza en ben graag samen met mijn gezin.

Telefoonnummer:

06 496 929 13

Email: