Skip to content

Joyce Woning

Jobcoach

Joyce Woning 72 dpi 7241

Joyce Woning

Aangenaam!

Ik ben Joyce Woning, inmiddels de 30 gepasseerd. Eind twintiger jaren ben ik bij mezelf te rade gaan. Na 12 jaar als personal trainer, voedingsconsulent en yogadocent te hebben gewerkt, wilde ik uiteindelijk toch iets anders. 

Door de tijd heen heb ik gemerkt dat ik een grote passie heb om bij mensen fysiek alsook mentaal het beste naar boven te halen. Ik denk het liefst zo groot mogelijk, ben een goede luisteraar en kan me goed in de ander inleven. Mede daardoor is er samen veel te bereiken. 

Ik hou van een uitdaging en sta open voor input vanuit de klant. Samen aan de slag gaan met hier en daar wat succes onderweg, is waar ik al veel voldoening uit haal. Kortom: de beste versie van jou naar voren halen is iets wat ik het liefste doe. En dat succes is aan jou om te vieren!

Telefoonnummer:

06 161 196 56

Email: