Skip to content

Janiek van Vlijmen

Jobcoach / bewegingswetenschapper

72 dpi 4573

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad en vind ik het leuk om te volleyballen, wandelen en koffie te drinken met fijn gezelschap.

Janiek van Vlijmen​

Ik ben Janiek van Vlijmen en geboren en getogen in Kampen. Enthousiast, verantwoordelijk en zorgzaam zijn eigenschappen die mij kenmerken. Ik kan deze kwaliteiten goed inzetten als jobcoach en ontdek graag het verhaal achter mensen. Waar ligt hun kracht, waar worden ze blij van? Naar mijn idee is dit het startpunt van het vinden van de leukste en fijnste werkplek.

Op deze manier ben ik er zelf ook gekomen. Als afgestudeerd bewegingswetenschapper heb ik een grote interesse in de mens als geheel, maar vooral ook in de psyche. Wat drijft mensen? Waarom doen ze zoals ze doen? Toch kon ik als onderzoeker mijn plekje niet echt vinden; ik ben graag op pad en met mensen in gesprek en ik word blij als ik anderen kan helpen. Uiteindelijk heb ik de baan gevonden die dit allemaal omvat: jobcoaching! Ik kom graag te weten wat iemand nodig heeft om een fijne dag te hebben en hoe ik kan helpen. Werk zorgt voor zingeving en is een plek waarin je van betekenis bent. Dit gun ik iedereen!

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad en vind ik het leuk om te volleyballen, wandelen en koffie te drinken met fijn gezelschap.

Telefoonnummer:

06 300 39 172

Email: