Skip to content

Gert Mulder

Jobcoach

Jobcoach Starke Re-integratie

Gert Mulder

Mijn naam is Gert Mulder, jobcoach bij Starke Re-integratie. Ik ben geboren op de Veluwe, maar woon al geruime tijd in Zwolle. Ik ben weduwnaar sinds 2009, en ben vader van twee prachtige dochters die inmiddels uitwonend zijn.

Ik heb inmiddels jarenlang ervaring opgedaan als jobcoach waarbij ik mensen met een arbeidsbeperking begeleid naar een passende baan. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring in mijn werk, maar ook van mijn levenservaring, waarin ik terug kan kijken op mooie dingen, maar ook de minder mooie dingen welke ik mee gemaakt heb.

Ik kan mijzelf omschrijven als positief, gedreven, enthousiast, flexibel, relativerend en resultaatgericht.

Ik geniet ervan om de kwaliteiten die elk mens heeft te benutten, en de mensen welke ik mag begeleiden naar een passende, duurzame baan te ondersteunen naar- en tijdens hun werk.

Ik kan mijzelf omschrijven als positief, gedreven, enthousiast, flexibel, relativerend en resultaatgericht.

Ik geniet ervan om de kwaliteiten die elk mens heeft te benutten, en de mensen welke ik mag begeleiden naar een passende, duurzame baan te ondersteunen naar- en tijdens hun werk.

Telefoonnummer:

06 1276 77 88

Email: