Skip to content

Floor Degens

Jobcoach

72 dpi 2949

Floor Degens

Mijn naam is Floor Degens. Samen met mijn partner en dochter woon ik in Elburg. We zijn gek op reizen. En om die reden bezoeken we regelmatig mooie plekken en andere culturen.

Ik ben werkzaam geweest in verschillende commerciële functies. Zo heb ik als intercedent gewerkt maar ben ik ook zelfstandig ondernemer geweest van een brasserie. Omdat ik mijn draai niet meer in de commercie kon vinden heb ik 2 jaar geleden besloten het roer om te gooien.

Bij de laatste werkgever ben ik o.a. werkzaam geweest als vertrouwenspersoon en in die hoedanigheid kwam ik in gesprek met en een jongen waarvan het verhaal mij zeer raakte. Hij werd daarbij ondersteund door een jobcoach. Vanaf dat moment was voor mij duidelijk dat ik op zo’n zelfde manier mensen wil ondersteunen. Helpend in de weg terug, ondersteunend indien nodig of meedenkend en uitkijkend naar een fijne en duurzame werkplek. Een win-win situatie creëren voor iedereen. Dat is mijn wens.

Inmiddels heb ik de opleiding tot register jobcoach succesvol afgerond en ben ik sinds 2022 met veel plezier bij Starke Re-integratie opgestart.

Inmiddels heb ik de opleiding tot register jobcoach succesvol afgerond en ben ik sinds 2022 met veel plezier bij Starke Re-integratie opgestart.

Telefoonnummer:

06 209 77 789

Email: