Skip to content

Amanda Knol

Jobcoach

Jobcoach Starke Re-integratie

Amanda Knol

Mijn naam is Amanda Knol, ik woon in IJsselmuiden en ben werkzaam als Jobcoach bij Starke Re-integratie & Personeelsdiensten. Nadat ik de opleiding Sport Management heb afgerond heb ik veel werkervaring opgedaan als (job)coach in de sport- en agrarische sector.  

Als coach ben ik betrokken, nuchter en rustig. Ik vind het mooi om te achterhalen wat een persoon drijft en wat het maakt dat een persoon is wie hij/zij is. Ieder mens is uniek en graag ga ik samen met jou opzoek naar de werkplek die bij jou past, waar jij een leuke dag hebt en met een goed gevoel weer naar huis gaat. Wanneer dat wordt bereikt haal ik daar veel voldoening uit. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met mijn familie en vrienden. Ik sport graag, ben een dierenvriend en gek op de natuur.  

Telefoonnummer:

06 1925 19 53

Email: