Skip to content

Aliyare Peerkhan

Jobcoach

Jobcoach Starke Re-integratie

Aliyare Peerkhan

Mijn naam is Aliyare Peerkhan en samen met mijn vriendin woon ik in Lelystad.

In mijn loopbaan heb ik diverse functies mogen beoefenen van officemanager tot inhouse intercedent en nu als jobcoach bij Starke Re-integratie & Personeelsdiensten voor de regio Flevoland. Als jobcoach help ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om weer terug te keren in het arbeidsproces. Hierbij ligt de focus op een duurzame plaatsing. Dit doe ik door aandacht te besteden aan de wensen van de klant en verder te kijken dan eventuele beperkingen. Samen brengen we in kaart welke stappen iemand nog moet maken om de droombaan te beoefenen. Daar haal ik voldoening uit en dat is dan ook de reden dat ik heb gekozen om als jobcoach aan de slag te gaan. 

Telefoonnummer:

06 3531 33 15

Email: