Skip to content

Eva van der Werf

Administratief medewerkster 

Administratie Starke Re-integratie

Eva van der Werf

Als administratief medewerkster bij Starke Re-integratie draag ik graag bij aan het structureren en organiseren van de administratie en taken met betrekking tot personeelszaken. Een werkomgeving waar veel samenkomt voor mij! Het maatschappelijke en sociale aspect en een enthousiast team. Samen werken aan trajecten die verschil maken voor de klanten.

Naast administratief medewerkster geef ik in mijn vrije tijd yogales. Ik vind het belangrijk om te blijven groeien en bloeien in het leven. Zowel werkgerelateerd, als een training of cursus gericht op beweging en ontspanning. Samen met mijn gezin zijn we neergestreken in Kampen en geniet ik volop van de IJssel en al het moois wat Kampen te bieden heeft. Ik ben veel in de natuur te vinden. Wandelen, fietsen en vogelen doe ik graag.

Telefoonnummer:

06 201 732 17

Email: