Skip to content

Bernietha Meuleman

Administratief medewerker, bewindvoerder, budgetcoach

Bernietha Meuleman 72 DPI 1

Bernietha Meuleman

Mijn naam is Bernietha Meuleman. Ik ben leergierig, enthousiast en een doorzetter. Daarnaast houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in IJsselmuiden.

Na mijn opleiding ben ik vrijwel direct aan de slag gegaan als beschermingsbewindvoerder; een boeiende en dynamische functie die veel afwisseling biedt. Wat me erin aanspreekt is het centraal zetten van de mens, te midden van een web van regels en wetten die Nederland rijk is. Het bieden van hulp en brengen van meer rust in de financiële situatie is wat ik graag doe.

De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan hoop ik nu toe te kunnen gaan passen bij Starke.

Telefoonnummer:

06 1600 7105

Email: