Skip to content

Jaap Braad

Accountmanager / jobcoach

Jaap Braad 72 dpi 5842

Jaap Braad

Mijn naam is Jaap Braad, woonachtig in het mooie Kampen samen met mijn vrouw Anne.

Mensen kennen mij als een enthousiast en mensgericht persoon. Oog hebben voor de ander vind ik heel belangrijk; ook in mijn werk. Om die reden heb ik voor Starke gekozen, hier is mensgericht werken het uitgangspunt.

Ik vind het gaaf om mensen verder te helpen en te ondersteunen bij het vinden van een goede werkplek. Nét even verder kijken, mogelijkheden en potentieel verder uitdiepen zodat we de persoon nog meer in zijn of haar kracht kunnen zetten. Daar word ik blij van. Door dat extra stukje aandacht en het persoonlijke contact ontstaan er vaak mooie dingen. En precies dat is de reden dat de rol van jobcoach/accountmanager mij zo goed past.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, vind ik het fijn om aan de waterkant een hengeltje uit te gooien, doe ik regelmatig mee aan (trail)hardloop evenementen en padel ik 2 tot 3 keer in de week

Telefoonnummer:

06 1925 1953

Email: