Skip to content

Frank Smit

Accountmanager

Frank Smit 72 DPI 5921

Frank Smit

Mijn naam is Frank Smit, trotse vader van twee kids (Fabian en Céline). Samen met mijn vrouw (Shana) wonen wij als gezin in de mooiste stad van Nederland; Kampen.

Sinds 2018 ben ik – na verschillende commerciële en leidinggevende functies – actief binnen de arbeidsbemiddeling. Voor mij een schot in de roos, want ik was op zoek naar een baan waar zowel communicatie, commercie, psychologie en marketing onderdeel zijn van het werk. En geloof me; dat trof ik allemaal aan binnen deze sector.

Vanaf januari 2024 mag ik namens Starke, in de rol van Accountmanager, mijn ervaring, kennis en kunde inzetten. Voor mij is de stap naar Starke een meer dan logische stap. Ondanks mijn commerciële drive ben ik een echt mensenmens. Ik haal energie en voldoening uit het verder helpen van anderen en vind dat er voor eenieder een plek moet zijn op de arbeidsmarkt… mét werkplezier! Hier ga ik mijzelf de komende jaren, met veel enthousiasme, voor inzetten.

Benieuwd naar hetgeen wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, of stap gerust eens binnen. Samen Starke!

Telefoonnummer:

06-161 46 747

Email: