Skip to content

Ferdinand Apeldoorn

Accountmanager

Ferdinand Apeldoorn 72 dpi 5215

Ferdinand Apeldoorn

Ik woon in Emmeloord en in mijn vrije tijd ben ik vaak op en rond het voetbalveld te vinden. Als trotse vader van 2 zoons heb ik ook hen besmet met het voetbalvirus. Naast teammanager van het voetbalteam van mijn jongste zoon ben ik ook actief als bestuurslid van de lokale sportclub.

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam als accountmanager bij Starke Re-integratie en Personeelsdiensten. Voor die tijd heb ik als ondernemer en accountmanager in de Retail en automobielbranche gewerkt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat ik in mijn eigen onderneming altijd heb gedaan. Open staan voor de mens en zijn verhaal had hierin een belangrijke plek. Die ervaring neem ik nu mee in het werk als accountmanager en breng ik opnieuw werk en werkzoekenden dichter bij elkaar. Het voelt goed om weer opnieuw kansen en mogelijkheden te creëren t.b.v. re-integratie. We kijken daarbij naar wens en behoefte zodat er altijd een win-win situatie ontstaan.

Ik doe mijn werk met veel plezier en binnen het team zit ik dan ook goed op mijn plek. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van werk of re-integratie? Bel me dan gerust voor een afspraak.

Verder ben ik sociaal, flexibel en ook een tikje eigenzinnig.

Telefoonnummer:

06 306 182 43

Email: