Skip to content

Starke kiest Bastion 365 voor veilig mailen

Starke Re-integratie
Starke Re-integratie

Laatse nieuws & verhalen

Starke kiest Bastion 365 voor veilig mailen

Persbericht

’s-Gravenhage, 30-8-2021

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten heeft in Bastion 365 de oplossing gevonden voor veilig mailen met Microsoft 365. Met deze oplossing kunnen medewerkers van Starke Re-integratie & Personeelsdiensten vertrouwelijke gegevens veilig per e-mail uitwisselen.

Het bedrijf was al enige tijd op zoek naar een alternatieve oplossing voor veilig mailen en kwam via hun partner Linden-IT Managed Services terecht bij Bastion 365. “Wij waren op zoek naar een systeem dat veilig e-mailen met Microsoft 365 mogelijk maakt en slimmer en efficiënter is dan andere oplossingen. Een systeem dat werkt zonder plug-ins en/of alternatieve mailing dashboards waarin je als macOS gebruiker weer apart op zou moeten inloggen. Een systeem dat geen onderscheidt maakt tussen Windows en macOS gebruikers en schaalbaar is, aldus Mark van den Berg, support duizendpoot van Starke Re-integratie.”

“Na de heldere uitleg over Bastion 365 werd al snel duidelijk dat Bastion 365 het laatste puzzelstukje was, wat nog miste in onze IT transformatie. Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe, aldus Mark van den Berg.”

Mooie samenwerking tussen alle betrokkenen

Alle partijen zijn het erover eens. De samenwerking was top.

“Wij zijn zeer tevreden of de algehele samenwerking. Het is toch al een stap voor een organisatie, om te zoeken naar alternatieven op het gebied van veilig e-mailen, laat staan dat dit uiteindelijk geïmplementeerd en in de dagelijks routine door iedereen gebruikt gaat worden. Het systeem voelde voor onze werknemers, cliënten en partners al snel vertrouwd aan en dit komt niet alleen omdat Bastion 365 zo fantastisch makkelijk werkt. Maar ook doordat alle instellingen van Bastion 365 tijdens de implementatie, stap voor stap met ons werden gedeeld en doorgenomen. Zelfs tot de aller kleinste details en fine-tuning van de Bastion 365 instellingen op ons als bedrijf” zegt Mark van den Berg.

“Over de samenwerking inderdaad niets dan lof.” zegt Gert Jan Valk, directeur Linden-IT Managed Services. “Door de inzet van beide organisaties is de implementatie van Bastion 365 bij Starke Re-intergratie & Personeelsdiensten uitermate goed en snel gegaan en dat zonder plug-ins of ander gedoe!”

Wim de Koning, CEO Fenestrae Bastion 365: “Ik kan de goede samenwerking alleen maar beamen. Dat Bastion 365 makkelijk en snel te implementeren is, dat wist ik natuurlijk al maar wanneer de klant dit zelf ervaart en teruggeeft is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen. “

—————-

Over Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten is een ster in het bemiddelen voor en het begeleiden en coachen van haar cliënten richting werk. Dit door de persoonlijke begeleiding van één van onze jobcoaches met UWV ervaring in combinatie met ons ijzersterke netwerk van partners in de regio. Tevens genieten wij een groot vertrouwen van de verschillende instanties die onze cliënten verder kunnen helpen. Dit komt door onze uitstekende trackrecord en nauwe samenwerking met deze instanties door de jaren heen. Starke Re-integratie voert alle soorten vormen van dienstverlening uit voor UWV, gemeenten, verzekeraars en andere instanties. Tevens houdt onze Personeelsdiensten zich bezig met het detacheren van personeel, en het beantwoorden van alle vragen op het gebied van HR, specifiek gericht op het MKB.

Over Linden-IT Managed Service

Linden-IT Managed Services is een gezonde en solide ICT partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit, service en innovatie. Linden-IT Managed Services levert diensten als support, werkplekbeheer, serverbeheer en producten, waaronder hardware en software.

Over Bastion 365

Bastion 365 is een product van Fenestrae BV. Een Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in Secure Messaging en Robotic Process Automation. Met vestigingen in Nederland, USA en UK bedient Fenestrae klanten in meer dan 60 landen. Nederlandse klanten zijn onder andere: UMC Groningen, Amsterdam UMC, Maastricht UMC, Radboud UMC, GGz Breburg, Isala, Reinier de Graaf, Rijnstate, Antoni van Leeuwenhoek, Lievegoed, Rabobank, ING, Athora, PGGM, Gemeente Zoetermeer, Pels Rijcken, Raad van State en de Rechtspraak.

Meer Starke Re-integratie verhalen.