Skip to content

Sportprojecten

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Sport & beweging projecten

Sport en beweging is een belangrijk onderdeel binnen de trajecten van Starke Re-integratie. We hechten veel waarde aan een gezonde leefstijl en het letterlijk in beweging komen. Dit kan door sporten, maar ook door mildere vormen van beweging, zoals wandelen en fietsen. Het verbeteren van conditie en kracht zorgt ervoor dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter en sterker wordt. Dit maakt dat je beter voorbereid en toegerust bent binnen het proces van werk zoeken of werk hervatten.

Traject op maat  

Het project van Sport en beweging vindt plaats in groepen van 6 à 12 personen, onder professionele begeleiding van personal trainers, jobcoaches, een leefstijltherapeut, fysiotherapeut en indien nodig GZ-psycholoog.  Bij aanvang krijgt iedereen een intake met een fysiotherapeut. Het is een individueel traject waarbij op maat begeleiding wordt geboden. Tegelijk ontstaat er een groepsproces, waarbij het onder de mensen zijn en opdoen van sociale contacten als erg waardevol wordt ervaren. In de afgelopen jaren hebben we met onze Sport en beweging projecten veel mooie resultaten weten te bereiken!

Locaties 

We hebben momenteel sport- en beweegprojecten in de volgende gemeenten:  

  • Kampen
  • Dronten
  • Emmeloord
  • Lelystad 
  • Zwolle 
  • Meppel 

Deelnemende partijen zijn: 

-UWV: Als onderdeel van Modulaire dienstverlening, Werkfit en Naar werk. 

-Gemeenten: Als onderdeel van begeleiding van kandidaten uit de Banenafspraak, WWB. 

-Bedrijfsleven: Als onderdeel voor het herstel vanuit een ziekteproces, gericht op ritme/structuur, beweging, afleiding, weer bezig zijn onder professionele begeleiding.

Contact:

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 085-3039793
Mail: info@starke.nl
Of via ons contactformulier
Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact