Skip to content

Outplacement

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Wanneer uw medewerker niet meer kan of wil terugkeren in de oude functie kan outplacement een oplossing bieden. Wij begeleiden uw medewerker in dit traject naar een nieuwe en duurzame werkplek. 

Stappen

Het outplacementtraject bestaat uit de volgende fasen: 

Er wordt eerst aandacht besteed aan een uitgebreid kennismakingsgesprek, zodat er een klik ontstaat tussen uw medewerker en de jobcoach. De wensen en behoeften van u en uw medewerker worden in kaart gebracht. Voordat er met de medewerker wordt gezocht naar een nieuwe werkplek, is het belangrijk dat er een helder beeld ontstaat van uw medewerker. Daarom worden de competenties, interesses en eventuele beperkingen in kaart gebracht. Hierdoor worden de kansen op de arbeidsmarkt optimaal benut. 

Tijdens de arbeidsmarktbenadering staat het bemiddelen naar betaald werk centraal. Er is tijdens deze fase veel aandacht voor het CV, de motivatiebrief en inzet van sociale media, om zo kansen te vergroten. Samen met uw medewerker wordt er gezocht naar passende vacatures. De jobcoach zal hierbij gebruik maken van het zeer uitgebreide netwerk van Starke Re-integratie. Uw medewerker wordt ondersteund in het gehele proces van solliciteren tot aan de eerste werkdag. 

Soms is de stap naar betaald werk nog te groot. In dat geval wordt er in overleg met u en uw medewerker overwogen om te starten met een werkervaringsplek of proefplaatsing. Uw medewerker kan dan ervaring opdoen bij een ander bedrijf, maar met behoud van zijn salaris. 

Starke Re-integratie beschikt over een groot netwerk van werkgevers met wie wij intensief contact hebben. Verder doen wij ook actief aan jobhunting om de juiste baan voor iemand te vinden en het traject tot een succes te maken. 

Vanzelfsprekend stopt onze dienstverlening niet wanneer er een nieuwe werkplek is gevonden. De jobcoach ondersteunt bij de eerste werkdag en eventueel de periode daarna. Hierbij hoort ook de afronding bij u als werkgever, maar ook vragen rondom het nieuwe contract/werkgever. 

Contact:

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 085-3039793
Mail: info@starke.nl
Of via ons contactformulier
Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact