Skip to content

Naar werk

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Het re-integratietraject Naar werk is voor kandidaten die op zoek zijn naar betaald werk en daar wat hulp bij kunnen gebruiken. De jobcoach brengt eerst samen met de kandidaat zijn of haar interesses, kwaliteiten en competenties in kaart. Aan de hand hiervan wordt er gezocht naar een passende baan. De jobcoach ondersteunt in het gehele proces van zoeken, solliciteren en begeleiden naar werk. Om te zorgen dat er een duurzame werkplek wordt gevonden blijven wij betrokken in het eerste proces van werken en waar nodig op langere termijn. Het Naar werk-traject is bedoeld voor mensen met een Wajong-, ZW- (Ziektewetuitkering), WIA- WAO- of een WW-uitkering. 

Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact