Skip to content

Modulaire dienstverlening

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

De Modulaire dienstverlening wordt ingezet bij mensen die vanwege hun persoonlijke situatie een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Per kandidaat wordt er gekeken welke doelen nagestreefd gaan worden en welke passende ondersteuning hierbij geboden wordt. Modulaire dienstverlening is bedoeld voor mensen met een Wajong-, ZW- (ziektewetuitkering), WIA- & WAO- uitkering.  

Wij bieden de volgende Modulaire trajecten aan: 

  • Participatie interventie 

Ieder mens wil graag meedoen in de maatschappij. Hierin kan een kleine stap al bijdragen. Bij participatie interventie ondersteunen we kandidaten bijvoorbeeld bij het aangaan van sociale contacten of oppakken van een hobby.  

  • Bevorderen maatschappelijke deelname 

Onze jobcoaches helpen en denken mee bij het zoeken naar bijvoorbeeld passend vrijwilligerswerk of deelname aan een sport(project). Samen kijken we naar de mogelijkheden tot het gezamenlijk zetten van de eerste stappen. Ook kijken we naar de persoonlijke balans; wat is wel of niet haalbaar, en wat is er nodig om het zelfvertrouwen te versterken en grenzen aan te geven. 

  • Begeleiding bij scholing

We helpen mensen bij een studie of (om)scholingstraject. Studie of (om)scholing kan helpen bij het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen bij het onderzoeken van scholingsmogelijkheden en helpen met het ondernemen van concrete stappen hierin. 

Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact