Skip to content

Mark van den Berg

Support

IT Support Specialist Starke Re-integratie

Vanaf 2020 mag ik mijn kennis, talent en doorzettingsvermogen gebruiken om Starke Re-integratie & Personeeldiensten te supporten met allerhanden vragen & problemen omtrent het gebied op ICT.

Vat mij maar samen als: oplossingsgericht en ijverig. Iemand met engelengeduld als het op Software & Hardware aankomt. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor! Tevens ben ik echt een mensenmens, sociaal en met een goede dot humor. 

Mark van den Berg

Mijn naam is Mark van den Berg. Ik ben 31 jaar en woon in mijn schattige binnenstadshuisje in Kampen.

Tijdens de HAVO kwam ik er al snel achter dat ik een voorliefde had/heb voor gadgets, media apparatuur en IT producten. 

Op mijn achttiende verjaardag had ik genoeg gespaard om mijn eerste echte computer en externe geluidskaart met monitorspeakers te kopen. Deze combi werkte op het begin perfect maar je raadt het al; naar een aantal maanden begon ik opeens problemen te krijgen.

De herfstvakantie brak aan en omdat wij op vakantie gingen, bracht ik mijn computer inclusief externe geluidskaart naar een IT bedrijf in de buurt, in de hoop dat zij het probleem konden opsporen. Tien dagen later en ruim € 140 lichter was het probleem tot mijn schrik nog steeds niet opgelost. 

Ik ben er toen thuis zelf voor gaan zitten en heb uiteindelijk het probleem wel opgespoord en opgelost. Tot de dag van vandaag, ruim dertien jaar later, werkt het nog steeds! Deze casus bleek uiteindelijk het startschot voor mijn toekomst in de IT.

Vanaf 2020 mag ik mijn talent en doorzettingsvermogen gebruiken om Starke Re-integratie & Personeeldiensten te supporten met allerhanden vragen & problemen omtrent het gebied op ICT.

Vat mij maar samen als: oplossingsgericht en ijverig. Iemand met engelengeduld als het op computer aankomt. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor! Tevens ben ik echt een mensenmens, sociaal en met een goede dot humor. 

Telefoonnummer:

06 188 277 16

Email: