Skip to content

Marensia Starke

GZ-Psycholoog

Psycholoog Starke Re-integratie

Marensia Starke

Binnen Starke re-integratie ben ik werkzaam als GZ-psycholoog. Daarnaast ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk en ben ik als ZZP-er verbonden aan een instelling waar ik voornamelijk met kinderen werk. De afgelopen jaren heb ik uitgebreid ervaring opgedaan binnen de GGZ met het behandelen van kinderen/jongeren en volwassenen. Ik hou van deze afwisseling in het werk en de diversiteit aan mensen, verhalen en doelgroepen past bij mij.

Mijn specifieke aandachtsgebieden zijn trauma en angst, maar ook stressgerelateerde klachten heeft mijn affiniteit. In mijn werk ga ik op zoek naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Mijn vertrekpunt is het hele verhaal achter de mens, voorbij de klachten en beperkingen. Zo nodig werk ik ook lichaamsgericht. Ik ben TRE provider en bied hiermee een methode om stress die opgeslagen ligt in het lichaam, te ontladen.

Binnen Starke Re-integratie bied ik o.a. deskundigheidsbevordering, supervisie/intervisie aan de jobcoaches maar tevens kan ik ook betrokken worden binnen trajecten. Dit heeft een adviserend karakter alsook bied ik zorg/behandeling op maat: kort als het kan en intensiever indien wenselijk.

Ik volg regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Dat vind ik ook erg leuk en inspirerend.

Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden en hou ik van wandelen en lezen.

Telefoonnummer:

0639833638

Email: