Skip to content

Jouk Mussche

Accountmanager / jobcoach

Jobcoach Starke Re-integratie

Jouk Mussche

Mijn naam is Jouk Mussche. Ik werk als jobcoach/accountmanager bij Starke Re-integratie & Personeelsdiensten en ben van daaruit betrokken als begeleider bij diverse trajecten waaronder ook sportprojecten. Ik ben geboren en getogen in Staphorst.  

Als jobcoach ga ik mensen een stapje verder helpen in hun loopbaan. En om ondersteuning te bieden waar het nodig is. Zo ga ik graag het gesprek aan om te kijken wat iemand nodig heeft om tot een mooie baan te komen en deze ook te kunnen behouden. Dit met het doel om mensen in hun kracht te zetten, op weg naar passend werk. Sport en beweging is een belangrijk onderdeel van het traject “werk-fit”. We hechten veel waarde aan een gezonde leefstijl. Dit kan door sporten, maar ook door meer mildere vormen van beweging zoals wandelen en fietsen.  

Als accountmanager ga ik in gesprek met werkgevers om die kansen en mogelijkheden te creëren voor mensen die wij als Starke Re-Integratie & Personeelsdiensten begeleiden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gelukkig al door veel bedrijven uitgedragen. Ik kan hier samen met ondernemers invulling aangeven door vraag en aanbod op personeelsgebied bij elkaar te brengen.  

Je bent sociaal als je oog hebt voor je medemens en het beste met ze voor hebtwaarom alleen doen als het samen kan! 

Je bent sociaal als je oog hebt voor je medemens en het beste met ze voor hebtwaarom alleen doen als het samen kan! 

Telefoonnummer:

06 2124 61 48

Email: