Skip to content

Jobcoaching

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Jobcoaching

Jobcoaching richt zich op medewerkers die extra ondersteuning nodig hebben op hun werkplek. De jobcoach ondersteunt de medewerker in het proces om zich veilig en vertrouwd op de werkplek te voelen en helpt vervolgens stappen te maken in werknemersvaardigheden en de ontwikkeling op de werkplek. De jobcoach bezoekt vaak de medewerker op de werkplek, werkt mee waar mogelijk en heeft overleg met zowel de medewerker als de werkgever. Ook het contact met de werkgever is een groot onderdeel van jobcoaching. Zo geeft de jobcoach inzicht in de omgang met bepaalde problemen van de medewerker. De jobcoach ondersteunt daarom niet alleen de werknemer maar ook de werkgever. Tot slot houdt de jobcoach contact met mensen uit het netwerk van de werknemer. Zoals met de ouders, verzorgers of woonbegeleiding. Ook helpt de jobcoach de werkgever in het administratieve proces en ondersteunt bij communicatie met het UWV als dat nodig is.  

Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact