Skip to content

Jeroen van Tintelen

Accountmanager / jobcoach

Accountmanager/jobcoach

Jeroen van Tintelen

Mijn naam is Jeroen van Tintelen. Ik ben getrouwd met Mariska en heb twee prachtige kinderen; Milan en Suus.

Na vele omzwervingen gemaakt te hebben in mijn loopbaan, kwam ik uiteindelijk in de uitzendbranche terecht. Hier heb ik geleerd dat mijn kracht ligt in het matchen van mensen met de juiste werkplek; dit door vaak meer out of de box te denken.

Binnen Starke Re-integratie & Personeelsdiensten zit ik helemaal op mijn plek om deze kracht in te zetten en mijzelf verder te ontwikkelen in het coachen. Het gehele traject van ‘werkfit maken’ tot het vinden van een betaalde baan is een proces waar ik erg veel energie uithaal,

Verder ben ik sociaal, flexibel en ook een tikje eigenzinnig.

Verder ben ik sociaal, flexibel en ook een tikje eigenzinnig.

Telefoonnummer:

06 5286 38 22

Email: