Skip to content

Ellen Starke

fysiotherapeut

Fysiotherapeut Starke Re-integratie

Ellen Starke

Nadat ik de opleiding tot verpleegkundige heb afgerond, ben ik fysiotherapie gaan studeren in Utrecht. De werking van het menselijk lichaam heeft me altijd geboeid. Tijdens deze studie heb ik mijn kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden en verdiepen.

Sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut/fasciatherapeut, leefstijlcoach en Adviseur Arbo en Gezondheid.

Binnen Starke Re-integratie & Personeelsdiensten werk ik ondersteunend aan de jobcoaches met als doel de mensen die een re-integratie proces doorlopen, duurzaam aan het werk te helpen of ter behoud van hun werk. Met werkgevers denk ik mee in het proces van medewerkers vitaal houden.

Daarnaast ben ik betrokken bij de verschillende sporttrajecten die wij aanbieden vanuit Starke Re-integratie. Ik richt mij hierbij op 4 belangrijke pijlers voor een gezonde leefstijl:

  • Bewegen (als fysiotherapeut kijk ik mee hoe fysieke klachten het bewegen beïnvloeden)
  • Ontspannen/stress (TRE®-provider)
  • Slaap (slaapoefentherapeut i.o.)
  • Voeding (leefstijlcoach)


In mijn vrije tijd ben ik een actieve hardloper en geef ik body pump lessen. Verder ben ik moeder van 3 kinderen (11, 10 en 6 jaar) en breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Telefoonnummer:

06 54708470

Email: