Skip to content

Creatief Project

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

Bij het Starke creatief project, bieden we de ruimte om je creatieve talenten te ontwikkelen. Creativiteit is het vermogen om nieuwe dingen te bedenken en te creëren. Ieder mens is van nature creatief. Bij Starke creatief willen we dat graag (her)ontdekken en stimuleren. Want het is bekend dat creatief bezig zijn, veel voordelen heeft. Het helpt je om nieuwe mogelijkheden te zien, het geeft plezier, het vermindert stress en is het een manier om je te uiten. 

We komen wekelijks samen op de donderdagochtend en werken met verschillende materialen. Het gaat daarbij niet om het eindresultaat, het hoeft dus niet mooi te worden of ergens op te lijken. Het gaat juist om het lekker bezig zijn met je handen, het proces, durven spelen, ontdekken en daarmee je hoofd leegmaken, waardoor er ontspanning en rust kan ontstaan.  

Binnen deze setting is er ook alle ruimte om diverse werknemersvaardigheden te ontwikkelen. Ook versterkt deelname de persoonlijke effectiviteit, geeft het structuur en biedt het sociale contacten. 

Het creatieve project vindt plaats op onze locatie in IJsselmuiden en wordt begeleid door:  

  • Annemieke Mulder 
  • Lysanne Smeenk 
  • Marensia Starke
 

Alle kandidaten binnen Starke kunnen deelnemen aan het creatief project. Ben jij nog geen kandidaat en wil je wel meedoen? Informeer dan via info@starke.nl wat mogelijk is. 

Contact:

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 085-3039793
Mail: info@starke.nl
Of via ons contactformulier
Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact