Skip to content

Werkfit maken

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

We zijn actief in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe.

Starke Re-integratie diensten

De re-integratiedienst Werkfit maken heeft als doel om iemand klaar te maken voor de arbeidsmarkt. De kandidaat gaat samen met de jobcoach werken aan verschillende gebieden, bijvoorbeeld het versterken van de persoonlijke effectiviteit en de werknemersvaardigheden. Ook wordt samen met de kandidaat de arbeidsmarkt in kaart gebracht. Bij elk traject wordt er maatwerk geleverd en worden de wensen en behoeften van de kandidaat hierop afgestemd. Na het traject is de kandidaat klaar om te re-integreren in werk. De dienst werkfit maken is voor kandidaten met een Wajong-, ZW- (Ziektewetuitkering), WIA- WAO- of een WW-uitkering.  

De jobcoach ondersteunt de kandidaat op een betrokken wijze en schakelt waar nodig collega’s uit het team in zoals een GZ-psycholoog of een fysiotherapeut. Het sporttraject is regelmatig een onderdeel van het werkfit maken en is erg effectief om stappen te maken.  

Directeur/registerjobcoach
“Je moet elkaar een beetje helpen in het leven” Edwin Starke - Starke Re-integratie & Personeeldiensten
Interesse? Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om uw behoefte te inventariseren en een eventueel vervolg concreet te maken.

Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar

Direct contact

De jobcoaches van Starke Re-integratie zijn gekwalificeerde professionals. Naast jobcoaches hebben we een fysiotherapeut, leefstijlcoach en een GZ psycholoog in ons team.

Contact