Skip to content

Abe Reitsma

Register Arbeidsdeskundige

Abe Reitsma 72 DPI

Abe Reitsma​

Mijn naam is Abe Reitsma. Ik ben een fervent sporter, waarbij schaatsen mijn favoriet is. Ik houd van de natuur en wandel dan ook graag met mijn labrador. Daarnaast heb ik lange tijd met mijn gezin over de Friese wateren gezeild.

Mijn carrière ben ik gestart als docent lichamelijke opvoeding. Ik heb binnen het middelbaar onderwijs op verschillende scholen lesgegeven. De switch naar arbeidsdeskundige heb ik in 1998 gemaakt.

Soms is er wat extra hulp nodig om weer terug in het arbeidsproces te komen. Het is mijn ambitie om op die weg terug ondersteunend te zijn. Werk en/of carrière kan immers een belangrijk onderdeel van ieders levensreis zijn. Samen in kaart brengen wat de krachten en mogelijkheden zijn, analyseren wat de precieze hulpvraag is en daarin begeleiden; dat geeft vaak het perspectief en de kracht om weer tot arbeid te komen. Omdat mijn expertise bij verschillende arbeidsdeskundige vraagstukken in te zetten is, ontzorg ik niet alleen werknemer, maar ook werkgever.

Verder ben ik pragmatisch ingesteld, zoek ik de dialoog op als het nodig is en coach ik met empathisch vermogen. Gedrevenheid en enthousiasme typeren mij als mens en professional.

Telefoonnummer:

06-233 68 338

Email: